Sæsonprogram 2022/23

NB! Hovedsæsonen slutter den 15. april 2023 med et brag af en forårsopvisning. Vi starter dog helt nye 5- og 7- ugers dansekurser allerede fra mandag den 17. april 2023.

 

Gennem mere end 35 år har DK-Dans lært adskillige generationer af børn, unge og voksne at danse og således gennem tiden opbygget mangeårige, stolte traditioner indenfor dans som kunstart, sportsdisciplin og fritidsaktivitet.

 

Nu byder DK-Dans for 36. år i træk atter op til dans. Og vigtigst af alt: DK-Dans er til stadighed en danseskole for alle og baseret på pædagogiske principper, som giver de bedste forudsætninger og rammer for elitedanseren, men også for de helt nye eller let øvede dansere, som blot har interesse i at more sig og mærke fællesskabet.

 

Hos os spiller alder ingen rolle. Såvel børn, unge og voksne har mulighed for at svinge sig ind i dansens univers  – med eller uden partner. Vores professionelle og topmotiverede instruktører, som har mange års danseerfaring, undervisning eller uddannelse bag sig, er med stort overskud parate til at tage imod alle uanset ambition, niveau eller foretrukne disciplin.

 

Trivsel, fællesskab og godt humør er altid værd at opsøge. Velkommen til dansesæonen 2022/23!
Diana Pedersen, danseskoleindehaver

 

Se sæsonprogram

 

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

Page 1