Nyeste ændringer i lyset af Covid-19

Genåbning fra den 21. april 2021

På baggrund af myndighedernes seneste udmelding vedrørende den yderligere genåbning af Danmark, kan danseskolen genåbne og byde stort set alle elever velkommen tilbage til dans fra den 21. april 2021. Hele team DK-Dans glæder sig til at komme igang med at danse igen, og vi er lettede over at kunne færdiggøre dansesæsonen 2020/21 på den bedst mulige måde.

 

Vi har allerede sendt en mail ud til alle elever med al information vedrørende den forestående genåbning (Obs! Tjek dit spamfilter). Såfremt man endnu ikke har modtaget noget fra os, bedes man sende os en mail på info@dk-dans.dk.

Overordnet set kommer genåbningen fra den 21. april til at forløbe som følger:

  • Hold for børn og unge under 18 år danser indenfor i dansesalene
  • Hold for unge og voksne på 18 år eller derover danser udendørs, indtil vi forhåbentlig kan rykke indendørs den 6. maj
  • Vild med dans-hold for unge/voksne starter først op, når vi må danse indendørs, hvilket forhåbentlig bliver muligt fra den 6. maj

 

Særligt om mundbind

Der skal bæres mundbind indendørs på danseskolen på alle tidspunkter, hvor man ikke danser. Det vil sige, at man først må tage mundbindet af, når danseundervisningen begynder, og at man skal påføre mundbindet igen ved undervisningens afslutning. Vi gør opmærksom på, at dette er et krav for at få adgang til danseskolen. Kravet om mundbind gælder dog ikke for børn til og med 11 år.

 

Særligt om ophold på danseskolen

Alle dansere bedes møde op så tæt på danseundervisningens begyndelse som muligt. Når undervisningen slutter, skal man forlade danseskolen umiddelbart efter. Vi vil sørge for at slutte undervisningen ca. 5 minutter før tid, så der er mulighed for at skifte hold gnidningsfrit.

Grundet forsamlingsforbuddet, er det vigtigt, at forældre ikke tager ophold på danseskolen. Vi henstiller derfor til, at man afleverer sine børn uden for danseskolen, hvorefter vores instruktører vil tage godt imod dem. Der gælder dog en undtagelse hertil for så vidt angår de mindste børn, hvor én forælder gerne må følge sit barn ind på danseskolen.

 

Coronapas

Der gælder ikke et krav om, at børn og unge under 18 år skal medbringe coronapas. Der er tilsvarende intet krav om coronapas for unge og voksne, som modtager undervisning udendørs.

Vi gør opmærksom på, at såfremt en ung eller voksen person over 18 år bevæger sig indenfor på danseskolen, gælder der et krav om coronapas.

 

Særligt vedrørende udendørsundervisning

Unge og voksne, som modtager undervisning udendørs, har ikke adgang til danseskolens indendørsarealer. Mødestedet for disse hold er udenfor ved trappeopgangen til danseskolen, hvor jeres instruktør vil møde jer. Mød op omklædt og sørg generelt for at være klædt på efter vejret. Kun under ekstreme vejrforhold vil aflysning komme på tale - vi er klar på en regndans eller to! 

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

- Cookie- og privatlivspolitik
Page 1