Nyeste ændringer i lyset af Covid-19

Opdatering: På baggrund af regeringens seneste udmelding og den fremlagte langsigtede plan for genåbningen af Danmark forlænges nedlukningen af danseskolen.

Det er fortsat usikkert, hvornår vi må genåbne og under hvilke retningslinjer. Vi melder selvfølgelig konkret ud til alle elever, når vi ved mere. Vi håber, at I alle væbner jer med tålmodighed i den forbindelse.

Vi glæder os til at få lov til at danse med jer igen!


- - -


Opdatering: På baggrund af regeringens seneste udmelding den 24. februar 2021 forlænges nedlukningen af danseskolen.

Det er usikkert, hvornår danseskolen får lov at genåbne, men det er fortsat vores forhåbning, at vi får lov at åbne tids nok til, at anden halvdel af dansesæsonen kan gennemføres inden sommerferien.

Vi melder selvfølgelig mere konkret ud til alle elever, når vi ved mere om, hvornår vi må genåbne. Vi håber, at I alle væbner jer med tålmodighed i den forbindelse.

Pas på jer selv - og på snarligt gensyn.

 

- - -

 

Opdatering: På baggrund af regeringens udmelding den 28. januar 2021 om forlængelse af nuværende coronarestriktioner, forlænges nedlukningen af danseskolen foreløbigt til og med den 28. februar 2021.

Det er usikkert, om danseskolen får lov at genåbne fra den 1. marts 2021. Det er dog fortsat vores forhåbning, at vi får lov at åbne tids nok til, at anden halvdel af dansesæsonen kan gennemføres inden sommerferien.

Vi melder selvfølgelig mere konkret ud til alle elever, når vi ved mere om, hvornår vi må genåbne. Vi håber, at I alle væbner jer med tålmodighed i den forbindelse.

Pas på jer selv - og på snarligt gensyn.

 

- - -

 

Opdatering: På baggrund af regeringens udmelding den 13. januar 2021 om forlængelse af nuværende coronarestriktioner, forlænges nedlukningen af danseskolen foreløbigt til og med den 7. februar 2021.

Det er vores forhåbning, at forholdene tillader genåbning af danseskolen fra mandag den 8. februar 2021 under overholdelse af myndighedernes anbefalinger. Såfremt det bliver tilfældet - og såfremt forsamlingsforbuddet muliggør genåbning - forlænges 2. halvdel af dansesæsonen med det antal uger, hvor vi har været tvangslukket i 2021. Dette modtager alle endelig besked om, når vi ved mere.

Pas på jer selv - og på snarligt gensyn.

 

- - -

 

Opdatering: På baggrund af regeringens udmelding den 29. december 2020 om forlængelse af nuværende coronarestriktioner, forlænges nedlukningen af danseskolen foreløbigt til og med den 17. januar 2021.

Hele team DK-Dans havde set frem til at tage hul på 2. halvdel af dansesæsonen 2020/21 fra mandag den 4. januar 2021. Ovenpå et aflyst julebal og en lang juleferie følte vi os mere end klar til at danse med jer igen, men grundet den nuværende situation udskydes opstarten således med indtil videre 14 dage.

Det er vores forhåbning, at forholdene tillader genåbning af danseskolen fra mandag den 18. januar 2021 under overholdelse af myndighedernes anbefalinger. Såfremt det bliver tilfældet – og såfremt forsamlingsforbuddet muliggør genåbning – forlænges 2. halvdel af dansesæsonen med 14 dage. Dette modtager alle endelig besked om, når vi ved mere.  

Vi ønsker alle elever og pårørende et godt nytår! 

- - -

 

Opdatering: Danseskolen er gået på juleferie og samtidig påbudt nedlukket fra den 11. december 2020 kl. 16:00 og frem til den 3. januar 2021 grundet de nyeste restriktioner, som er præsenteret på pressemødet med Sundhedsministeren den 10. december 2020. Vi krydser fingre for at kunne begynde 2. halvdel af dansesæsonen fra mandag den 4. januar 2021 under overholdelse af nedenstående retningslinjer.

- - -

Den 23. oktober 2020 introducerede regeringen nye retningslinjer i lyset af den seneste udvikling med Covid-19. For danseskolen indebærer retningslinjerne ændringer i forsamlingsforbuddet samt brugen af mundbind. I idrætssammenhæng nedsættes forsamlingsforbuddet til 10 personer for unge/voksne på 22 år og opefter. Det er både ærgerligt og beklageligt med disse restriktioner – men samtidig en stor lettelse for os, at al danseundervisning for børn og teenagere kan fortsætte som hidtil. Børn og unge til og med 21 år må fortsat være maksimalt 50 personer forsamlet i forbindelse med fritidsaktiviteter.

 

Følgende er herefter gældende fra mandag den 26. oktober og foreløbig til den 28. februar 2021:

  • Der foretages opdeling og ændring af visse Vild med dans-hold for unge/voksne, da der maksimalt må være 4 dansende par + instruktør i dansesalen. De berørte har modtaget særskilt besked via mail.
  • Der foretages opdeling og ændring af vores Seniorhold, da der maksimalt må være 9 dansere + instruktør i dansesalen. De berørte har modtaget særskilt besked via mail.
  • Der foretages opdeling og ændring af vores Hit Fit-hold for unge/voksne, da der maksimalt må opholde sig 9 dansere + instruktør i dansesalen. De berørte har modtaget særskilt besked via mail.
  • Unge, som er fyldt 22 år, og som danser på Disco Superstar eller Disco Star, må ikke møde op til undervisningen. Vi henviser til, at de personer, som dette måtte berøre, sender en mail til info@dk-dans.dk snarest, idet vi planlægger særskilt undervisning for de berørte.
  • Alle dansehold for børn og teenagere samt øvrige hold for unge fortsætter som sædvanligt.

 

Særligt om mundbind

I forbindelse med de nye restriktioner indføres også krav om, at der skal bæres mundbind på danseskolen på alle tidspunkter, hvor man ikke danser. Det vil sige, at man først må tage mundbindet af, når danseundervisningen begynder, og at man skal påføre mundbindet igen ved undervisningens afslutning. Vi gør opmærksom på, at dette er et krav for at få adgang til danseskolen. Kravet om mundbind gælder ikke for børn til og med 11 år.

 

Særligt om ophold på danseskolen

Alle dansere bedes møde op så tæt på danseundervisningens begyndelse som muligt. Når undervisningen slutter, skal man forlade danseskolen umiddelbart efter. Vi vil sørge for at slutte undervisningen ca. 5 minutter før tid, så der er mulighed for at skifte hold gnidningsfrit.

Grundet nedreguleringen af forsamlingsforbuddet, er det vigtigt, at forældre ikke tager ophold på danseskolen. Vi henstiller derfor til, at man afleverer sine børn uden for danseskolen, hvorefter vores instruktører vil tage godt imod dem. Der gælder dog en undtagelse hertil for så vidt angår hold nr. 17 (Dansemix børn 3-4 år), hvorefter én forælder gerne må følge sit barn ind på danseskolen, hvorefter vi vil hjælpe med at føre jer til forskellige opholdsrum, så forsamlingsforbuddet overholdes.  

 

Øvrigt

Vi opfordrer fortsat til, at alle møder op omklædte, så færden på fællesarealerne mindskes mest muligt. Derudover vil vi som hidtil sørge for håndsprit, afstandsmarkeringer og grundig rengøring samt udluftning, så vi trygt kan begå os på danseskolen og gøre det, som vi allerbedst kan lide; nemlig at danse.

Hele team DK-Dans tror på, at vi nok skal komme gennem denne tid sammen og med danseglæden i behold. Husk at udvise omtanke og forsigtighed – og husk at smile bag dit mundbind.

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

- Cookie- og privatlivspolitik
Page 1