Stilarter

'Vild med dans' hos DK-Dans er for både par og singler, som gerne vil lære at begå sig på dansegulvet. Der undervises i de mest populære standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans, og vores professionelle instruktører sørger for at videregive alle de bedste værktøjer på en let og forståelig måde, hvor alle kan være med. Vores voksenhold findes på forskellige niveauer lige fra helt nybegyndere til par, som har danset sammen i mere end 40 år. Vi stiller dejlige lokaler til rådighed for mange hyggelige samt lærerige dansetimer

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Bodin Gaarde

Hvis du elsker at danse - og måske hurtigt finder andre træningsformer ensformige - er vores forbrændingstime “Hit Fit” helt sikkert noget for dig. Der bliver gang i den, når musik fra forskellige årtier brager ud af højtalerne. Der danses til 50’ernes rock’n roll, 60’ernes twist’n shout, 70’ernes disco, 80’ernes pop og grand prix samt 00’ernes og 10’ernes hotte funk og showdance-moves. Holdet henvender sig til alle niveauer og der danses uden partner. Vores erfarne og uddannede instruktør står klar til at tage imod Jer, så man bliver fit gennem dans til diverse kendte hits! 

Instruktør – Charlotte Christiansen

Klassisk ballet tilbydes for børn helt ned til 4 år. Lethed, kropskontrol og koordination er bare få nøgleord, der blandt mange andre er gode til at beskrive denne form for dans. Selve tonen og stemningen på holdene er formel og pæn, så den stemmer godt overens med den i sig selv yndefulde dansestil. Der undervises i øvelser ved barre samt over gulv, ligesom der gennemgås små danseserier samt hop. Vi er hos DK-Dans stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske stilart til forskellige aldersgrupper.

Instruktør – Laura Bodin Gaarde

Dansemix henvender sig til børn i alderen 3-7 år. På holdet undervises i en skøn blanding af alt det nye og aktuelle for børn. Derfor er vores Dansemix-hold et bredt udbud af forskellige stilarter såsom traditionel børnedans, MGP, show, m.m. Børnene vil på denne lektion med garanti få rørt hele kroppen samtidig med, at de har det sjovt, synger med på kendte, nye sange og hygger sig. Undervisningen varetages af danseskoleindehaver Diana Pedersen, som har mere end 30 års erfaring med undervisning af børn, hvilket vi især vægter højt, når det gælder håndtering af børn i en ung alder.

Instruktør – Diana Pedersen

Disco er en energisk danseform, som primært henvender sig til børn, teens og unge. Opvarmning, spring og smidighed vil indgå i alle lektionerne, hvor der også indøves forskellige serier, som åbner en eventuel mulighed for deltagelse i turneringer både nationalt såvel som internationalt, hvis man har lyst. Der garanteres sved på panden hver gang, og man udfordres motorisk, da bevægelserne er lynhurtige til musik i højt tempo. Alle kan være med, da vi hos DK-Dans tilbyder hold lige fra nybegyndere til elitedansere. Disco er en utrolig populær og kendt stilart på verdensplan, og discodanserne fra DK-Dans er blandt den absolutte elite, da vi har opfostret utallige europamestre og verdensmestre gennem de seneste 10 år. 

Instruktører – Nicole Pedersen, Mille Lykke Nordenbæk & Laura Bodin Gaarde

Vi er hos DK-Dans overbeviste om, at teknik danner grobund for ”den gode danser”, og derfor går DK-Dans ikke på kompromis, når det kommer til teknik. Der fokuseres på generel teknik indenfor Discogenren, som kan hæve hver enkelt dansers eget niveau. Der vil bl.a. indgå spring, smidighed og drejninger i undervisningen, men samtidig vil der være ekstra fokus på små kombinationer af tekniske udfordringer, som kan krydre Discorutinen med ekstra spænding og sværhedsgrad. Holdet henvender sig til letøvede og øvede dansere (niveau 3), erfarne dansere (niveau 2) samt vores absolutte elite (niveau 1).

Instruktør – Nicole Pedersen & Mille Lykke Nordenbæk

På vores Kidz Stylez-hold er danseglæden og højt humør i centrum. Holdet henvender sig til børn i alderen 6-9 år, som elsker at bevæge sig og have det sjovt. Der danses flere forskellige stilarter såsom MGP, Disco og Hip hop, så der altid sker noget nyt, og man med garanti ikke kommer til at kede sig. På holdet danses for det meste enkeltvis, men sommetider også i par.

Instruktør – Laura Bodin Gaarde

VAC tilbyder hold for børn og unge, hvor der danses alle stardard- og latinamerikanske danse, som man ser dem i TV2's 'Vild med dans'. Der tilbydes undervisning lige fra begynderstadiet til de, som ønsker at dyrke dansen på et endnu højere plan. Ønsker man ekstra udfordring, er der selvfølgelig mulighed for at konkurrere til turneringer under De Danske Danseskoler. Man kan være med, uanset om man har en partner eller ej, da det også er muligt at danse solo.
Instruktør – Diana Pedersen

Hip hop er den mest rå og tjekkede dansestilart, som rummer et utal af genrer som fx R&B, Girly, New and Old School, Funk osv. Når vi danser Hip hop på danseskolen, er der fart over feltet og sved på panden. Undervisningen er altid tilrettelagt på en varieret måde og indeholder elementer såsom opvarmning, koreografi, teknik, performance, m.m.

Instruktører - Pernille Hartung

Familiedans henvender sig til de mindste børn i ca. 2-3 års alderen samt deres forældre eller bedsteforældre. Holdet ligger om lørdagen og er et 5-ugers kkursus. Børn og voksne sammen, og danseskoleindehaver Diana Pedersen vil som instruktør sørge for at sætte rammerne for at gøre dansen til en leg, når der synges og danses til kendte og nye børnesange. Dans er for alle, og selv i en meget tidlig alder virker dans og bevægelse styrkende for blandt andet motorik, kropsforståelse samt koncentration.

Instruktør: Diana Pedersen

Alder spiller ingen rolle hos os, når det kommer til dans og bevægelse. Hver tirsdag formiddag har vi skemalagt en dansetime for alle 55+ og pensionister, hvor der danses uden partner til forskellige hits gennem tiden, som er vi er sikre på, at alle kan nynne med på. Der undervises i standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans. Alle kan være med, for der er også plads til grin og hyggepauser - og en kop kaffe er næsten obligatorisk, når timen når sin afslutning.

Instruktør: Diana Pedersen

Beskrivelse på vej ...

Beskrivelse på vej ...

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk