Stilarter

”Vild med dans” hos DK-Dans er for både par og singler, som ønsker at lære standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans. Vores professionelle instruktører vil sørge for at videregive alle de bedste værktøjer på en let og forstående måde, der er brugbare i byen og til fest. Vores voksenhold findes på forskellige niveauer lige fra nybegyndere til par, som har danset sammen i mere end 40 år. Vi stiller dejlige lokaler til rådighed for mange hyggelige samt lærerige dansetimer, hvor alle kan være med.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Hvis du finder almindelig fitness ensformigt, men elsker at danse, er vores forbrændingstime “Hit Fit” helt sikkert noget for dig. Vi danser, har det sjovt og smider kalorierne, mens musik fra forskellige årtier brager ud af højtalerne! Sved på panden er en uundgåelig faktor, når der gives gas til 50’ernes rock’n roll, 60’ernes twist’n shout, 70’ernes disco, 80’ernes pop og grand prix samt 00’ernes og 10’ernes hotte funk og showdance-moves! Holdet henvender sig til alle niveauer og der danses uden partner. Vores erfarne og uddannede instruktør står klar til at tage imod Jer, så man bliver fit gennem dans til diverse kendte hits! 

Instruktør – Charlotte Christiansen

Lethed, kropskontrol og styrke er nøgleord, der blandt mange er gode til at beskrive denne form for dans. Selve tonen og stemningen på holdene er formel og pæn, så den stemmer godt overens med den i sig selv yndefulde dansestil. Der undervises i øvelser ved barre samt over gulv, ligesom der gennemgås små danseserier samt hop. Vi er hos DK-Dans stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske stilart til forskellige aldersgrupper.

Instruktør – Laura Gaarde

Dansemix henvender sig til børn i alderen 3-7 år. Stilarten i sig selv er en god blanding af alt det nye og aktuelle for børn. Derfor er vores Dansemix-hold et bredt udbud af forskellige stilarter såsom traditionel børnedans, MGP, show, m.m. Børnene vil på denne lektion med garanti få rørt hele kroppen samtidig med, at de har det sjovt, synger med på kendte, nye sange og hygger sig. Undervisningen varetages af danseskoleindehaver Diana Pedersen, som har mere end 30 års erfaring med undervisning af børn, hvilket vi især vægter højt, når det gælder håndtering af børn i en ung alder.

Instruktør – Diana Pedersen

En energisk danseform, som primært henvender sig til børn, teens og unge. Opvarmning, spring og smidighed vil indgå i alle lektionerne, hvor der også indøves forskellige serier, som åbner en eventuel mulighed for deltagelse i turneringer både nationalt såvel som internationalt, hvis man har lyst. Der garanteres sved på panden hver gang, og man udfordres motorisk, da bevægelserne er lynhurtige til musik i højt tempo. Alle kan være med, da vi hos DK-Dans tilbyder hold lige fra nybegyndere til elitedansere. Disco er en utrolig populær og kendt stilart på verdensplan, og discodanserne fra DK-Dans er blandt den absolutte elite, da vi har opfostret utallige europamestre og verdensmestre gennem de seneste 10 år. 

Instruktører – Nicole Pedersen, Denise Pedersen, Mille Lykke & Laura Gaarde

Vi er hos DK-Dans overbeviste om, at teknik danner grobund for ”den gode danser”, og derfor går DK-Dans ikke på kompromis, når det kommer til teknik. Der fokuseres på generel teknik indenfor Discogenren, som kan forøge hver enkelt dansers eget niveau. Der vil indgå spring, smidighed og drejninger i undervisningen, men samtidig vil der være ekstra fokus på små kombinationer af tekniske udfordringer, som kan krydre Discorutinen med ekstra spænding og sværhedsgrad. Holdet henvender sig til letøvede og øvede dansere (niveau 3), erfarne dansere (niveau 2) samt vores absolutte elite (niveau 1).

Instruktør – Nicole Pedersen, Denise Pedersen & Mille Lykke

45 minutters sund og inspirerende træning med fokus på hele kroppen. Undervisningen er indrettet specifikt med henblik på at styrke turneringsdanseres fysiske kunnen. Det er en lektion med fuld power, hvor alle dog kan være med, idet der kun arbejdes med egen kropsvægt. Timen er endvidere ideel med henblik på forebyggelse af skader og skavanker.

Instruktør – Charlotte Christiansen

På vores MGP-hold er danseglæden og højt humør i centrum. Holdet henvender sig til børn i alderen 5-7 år, som elsker at bevæge sig og have det sjovt. Der danses til de bedste hits blandt andet fra børnenes Melodi Grand Prix, og koreografierne matcher ofte sangteksten, som vi også synger med på. Vi danser for det meste alene på rækker, men sommetider også parvis. Tempoet i sangene varierer, og derfor er der på vores MGP-hold noget for enhver smag.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Hold for børn og unge, hvor der danses alle stardard- og latinamerikanske danse, som man ser dem i TV2's 'Vild med dans'. Vi tilbyder undervisning lige fra begynderstadiet til de, som ønsker at dyrke dansen på et endnu højere plan. Ønsker man ekstra udfordring, er der selvfølgelig mulighed for at konkurrere til turneringer under forbundet De Danske Danseskoler.
Instruktør – Diana Pedersen

Instruktører - Pernille Hartung & Emil Bekker

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
Tlf: 75 85 85 16
E-mail: info@dk-dans.dk

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookie- og privatlivspolitik
Top
Page 1