Stilarter

”Vild med dans” hos DK-Dans er for både par eller singler, som både ønsker at lære standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans. Vores topprofessionelle instruktører vil sørge for at videregive alle de bedste værktøjer på en let og forstående måde, der er brugbare i byen og til fest. Vores voksenhold findes på forskellige niveauer lige fra nybegyndere til par, som har danset sammen i mere end 40 år. Vi stiller perfekte og dejlige lokaler til rådighed for mange hyggelige samt lærerige dansetimer, hvor alle kan være med!

Instruktør – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Hvis du finder almindelig fitness ensformigt og kedeligt, men elsker at danse, er vores “Hit Fit” noget for dig! Vi danser, har det sjovt og smider kalorierne, mens musik fra forskellige årtier brager ud af højtalerne! Sved på panden er en uundgåelig faktor, når der gives gas til 50’ernes rock’n roll, 60’ernes twist’n shout, 70’ernes disco, 80’ernes pop og grand prix samt 00’ernes og 10’ernes hotte funk og showdance-moves! Holdet henvender sig til alle niveauer og der danses uden partner. Vores erfarne og uddannede instruktør står klar til at tage imod Jer, så man bliver fit gennem dans til diverse kendte hits! 

Instruktør – Charlotte Christiansen & Denise Pedersen

Ord som styrke, kropskontrol og lethed er nøgleord, der blandt mange er gode til at beskrive denne form for dans. Vi mener, at teknik er grundlaget bag ”den gode danser”, og derfor lægger vi hos DK-Dans stor vægt på denne form for ballet, som vi er stolte over at kunne tilbyde til forskellige niveauer og aldre. Selve tonen og stemningen på holdene er formel og pæn, så den stemmer godt overens med den i sig selv yndefulde dansestil. For ”gamle” elever, som ønsker hurtig forbedring og endnu mere udfordring, er klassisk ballet et godt supplement til mange andre dansestilarter.

Instruktør – Caroline Petter & Laura Gaarde

FUN FIT Dance Kids henvender sig til børn i alderen 3-9 år. Stilarten i sig selv er en god blanding af alt det nye og aktuelle, som henvender sig til hver enkelt alderskategori. Derfor er vores FUN FIT hold et bredt udbud af forskellige stilarter såsom MGP, Show, Disco, Børnedans m.m. Børnene vil på denne lektion med garanti få rørt hele kroppen samtidig med, at de har det sjovt, synger med på kendte, nye sange og hygger sig. Vores instruktører er som sædvanlig professionelle og uddannede, hvilket vi især vægter højt, når det gælder håndtering af børn i denne alder.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

En energisk danseform, som primært henvender sig til børn og unge. Opvarmning, spring og smidighed vil indgå i alle lektionerne, hvor der også indøves forskellige serier, som åbner en eventuel mulighed for deltagelse i turneringer både nationalt såvel som internationalt. Der garanteres sved på panden hver gang, og man udfordres motorisk, da bevægelserne er lynhurtige  til musik i højt tempo. Alle kan være med, da vi hos DK-Dans tilbyder hold lige fra nybegyndere til elitedansere. Disco er en utrolig populær og kendt stilart på verdensplan, og discodanserne fra DK-Dans er blandt den absolutte elite, da vi har opfostret utallige europamestre og verdensmestre gennem de seneste 10 år. 

Instruktører – Nicole Pedersen, Denise Pedersen, Mille Lykke & Laura Gaarde

Vi er hos DK-Dans overbeviste om, at teknik danner grobund for ”den gode danser”, og derfor går DK-Dans ikke på kompromis, når det kommer til teknik. Der fokuseres på generel teknik indenfor Discogenren, som kan forøge hver enkelt dansers eget niveau. Der vil indgå spring, smidighed og drejninger i undervisningen, men samtidig vil der være ekstra fokus på små kombinationer af tekniske udfordringer, som kan krydre Discorutinen med ekstra spænding og sværhedsgrad. Holdet henvender sig til letøvede, øvede og erfarne dansere (niveau 2) samt vores absolutte elite (niveau 1).

Instruktør – Nicole Pedersen, Denise Pedersen & Mille Lykke

45 minutters sund og inspirerende træning med fokus på hele kroppen. Optimal træning handler både om puls og styrke, og derfor indgår begge dele på vores styrkehold. Der bruges udelukkende egen kropsvægt i undervisningen. Det er en lektion med fuld power, hvor alle kan være med. Selvom det er hårdt med puls- og styrketræning, forsøger vores uddannede instruktør også at bringe smil på deltagernes læber. Dette vil gøre timen sjov, men samtidig tilpas udfordrende. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at opnå netop dit fitnessniveau, så man kan få opbygget muskelmasse, som forebygger fremtidige skader og skavanker.

Instruktører – Charlotte Christiansen

På vores MGP-hold er danseglæden og hyggen specielt i centrum. Holdet henvender sig til børn i alderen 5-7 år, som elsker at røre sig og have det sjovt. Der danses til de bedste hits fra børnenes Melodi Grand Prix, og koreografierne matcher ofte sangteksten, som vi også synger med på. Vi danser for det meste alene på rækker, men sommetider også parvis. Tempoet i sangene varierer, og derfor er der på vores MGP-hold noget for enhver smag. Vores instruktører er som sædvanlig professionelle og uddannede, hvilket vi især vægter højt, når det gælder håndtering af børn i denne alder.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Hold for børn og unge, hvor der danses alle stardard- og latinamerikanske danse. Vi tilbyder undervisning lige fra begynderstadiet til de, som ønsker at dyrke dansen på et endnu højere plan.
Ønsker man ekstra udfordring er der selvfølgelig mulighed for at konkurrere til turneringer over hele landet.
Instruktør – Diana Pedersen

Instruktører - Pernille Hartung & Gabriel Inta

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookie- og privatlivspolitik
Top
Page 1