Stilarter

'Vild med dans' hos DK-Dans er for både par og singler, som ønsker at lære standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans. Vores professionelle instruktører vil sørge for at videregive alle de bedste værktøjer på en let og forståelig måde, der er brugbare i byen og til fest. Vores voksenhold findes på forskellige niveauer lige fra nybegyndere til par, som har danset sammen i mere end 40 år. Vi stiller dejlige lokaler til rådighed for mange hyggelige samt lærerige dansetimer, hvor alle kan være med.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Elsker du at danse, og finder du måske almindelig fitness og træning ensformigt, er vores forbrændingstime “Hit Fit” helt sikkert noget for dig. Vi danser, har det sjovt og smider kalorierne, mens musik fra forskellige årtier brager ud af højtalerne. Sved på panden er en uundgåelig faktor, når der gives gas til 50’ernes rock’n roll, 60’ernes twist’n shout, 70’ernes disco, 80’ernes pop og grand prix samt 00’ernes og 10’ernes hotte funk og showdance-moves. Holdet henvender sig til alle niveauer og der danses uden partner. Vores erfarne og uddannede instruktør står klar til at tage imod Jer, så man bliver fit gennem dans til diverse kendte hits! 

Instruktør – Charlotte Christiansen

Lethed, kropskontrol og styrke er nøgleord, der blandt mange er gode til at beskrive denne form for dans. Selve tonen og stemningen på holdene er formel og pæn, så den stemmer godt overens med den i sig selv yndefulde dansestil. Der undervises i øvelser ved barre samt over gulv, ligesom der gennemgås små danseserier samt hop. Vi er hos DK-Dans stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske stilart til forskellige aldersgrupper.

Instruktør – Laura Gaarde

Dansemix henvender sig til børn i alderen 3-7 år. Stilarten i sig selv er en god blanding af alt det nye og aktuelle for børn. Derfor er vores Dansemix-hold et bredt udbud af forskellige stilarter såsom traditionel børnedans, MGP, show, m.m. Børnene vil på denne lektion med garanti få rørt hele kroppen samtidig med, at de har det sjovt, synger med på kendte, nye sange og hygger sig. Undervisningen varetages af danseskoleindehaver Diana Pedersen, som har mere end 30 års erfaring med undervisning af børn, hvilket vi især vægter højt, når det gælder håndtering af børn i en ung alder.

Instruktør – Diana Pedersen

En energisk danseform, som primært henvender sig til børn, teens og unge. Opvarmning, spring og smidighed vil indgå i alle lektionerne, hvor der også indøves forskellige serier, som åbner en eventuel mulighed for deltagelse i turneringer både nationalt såvel som internationalt, hvis man har lyst. Der garanteres sved på panden hver gang, og man udfordres motorisk, da bevægelserne er lynhurtige til musik i højt tempo. Alle kan være med, da vi hos DK-Dans tilbyder hold lige fra nybegyndere til elitedansere. Disco er en utrolig populær og kendt stilart på verdensplan, og discodanserne fra DK-Dans er blandt den absolutte elite, da vi har opfostret utallige europamestre og verdensmestre gennem de seneste 10 år. 

Instruktører – Nicole Pedersen, Denise Pedersen, Mille Lykke & Laura Gaarde

Vi er hos DK-Dans overbeviste om, at teknik danner grobund for ”den gode danser”, og derfor går DK-Dans ikke på kompromis, når det kommer til teknik. Der fokuseres på generel teknik indenfor Discogenren, som kan hæve hver enkelt dansers eget niveau. Der vil indgå spring, smidighed og drejninger i undervisningen, men samtidig vil der være ekstra fokus på små kombinationer af tekniske udfordringer, som kan krydre Discorutinen med ekstra spænding og sværhedsgrad. Holdet henvender sig til letøvede og øvede dansere (niveau 3), erfarne dansere (niveau 2) samt vores absolutte elite (niveau 1).

Instruktør – Nicole Pedersen, Denise Pedersen & Mille Lykke

45 minutters sund og inspirerende træning med fokus på hele kroppen. Undervisningen er indrettet specifikt med henblik på at styrke turneringsdanseres fysiske kunnen. Det er en lektion med fuld power, hvor alle dog kan være med, idet der kun arbejdes med egen kropsvægt. Timen er endvidere ideel med henblik på forebyggelse af skader og skavanker.

Instruktør – Charlotte Christiansen

På vores MGP-hold er danseglæden og højt humør i centrum. Holdet henvender sig til børn i alderen 5-7 år, som elsker at bevæge sig og have det sjovt. Der danses til de bedste hits blandt andet fra børnenes Melodi Grand Prix, og koreografierne matcher ofte sangteksten, som vi også synger med på. Vi danser for det meste alene på rækker, men sommetider også parvis. Tempoet i sangene varierer, og derfor er der på vores MGP-hold noget for enhver smag.

Instruktører – Diana Pedersen & Laura Gaarde

Hold for børn og unge, hvor der danses alle stardard- og latinamerikanske danse, som man ser dem i TV2's 'Vild med dans'. Vi tilbyder undervisning lige fra begynderstadiet til de, som ønsker at dyrke dansen på et endnu højere plan. Ønsker man ekstra udfordring, er der selvfølgelig mulighed for at konkurrere til turneringer under De Danske Danseskoler.
Instruktør – Diana Pedersen

Hip hop er den mest rå og tjekkede dansestilart, som rummer et utal af genrer som fx R&B, Girly, New and Old School, Funk osv. Når vi danser Hip hop på danseskolen, er der fart over feltet og sved på panden. Undervisningen er altid tilrettelagt på en varieret måde og indeholder elementer såsom opvarmning, koreografi, teknik, performance, m.m. Vores nøje udvalgte instruktører har mange års erfaring på den danske og internationale Hip hop scene, som er i konstant udvikling.

 

I denne sæson tilbyder vi følgende Hip Hop hold:

Børn og junior: Vi har det sjovt, mens vi lærer basis Hip hop bevægelser til kendt musik, som krydres med de mest populære dansesekvenser fra TikTok.

 

Boys only (fra 7 år): Det ideelle hold for drenge, som ikke kan stå stille, når musikken spiller. Vi lærer de fedeste moves fra blandt andet Hip hop, Breakdance og Fortnite.

 

Teenage: Vi udforsker de mange forskellige genrer, som Hip hop består af. På holdet keder man sig aldrig, når der danses fede koreografier og sekvenser til det nyeste musik.

 

Turneringshold: Holdet for dig, som på sigt ønsker at konkurrere i Hip hop under danseforbundet De Danske Danseskoler. Vi træner, finpudser og coacher, så alle bliver helt klar til sæsonens turneringer.

 

Girly style: Fokus er på den feminine side af Hip hoppen, som bl.a. ses i musikvideoer og på instagram. Der indøves koreografier, som ofte matcher sangteksten, og som kan bruges både i byen og til fest.

 

Urban koreografi: I ægte LA-stil læres små koreografier, som udfordrer blandt andet koordination og musikalitet. Der skiftes ofte koreografi og musik, så man vil opleve, at læringskurven er stejl, men vi sørger for, at alle kan være med.

 

Freestyle: Vi sørger for træning samt tips og tricks til, hvordan man improviserer dansetrin og bevægelse alt efter, hvilken musik, som spiller. Holdet er særligt ideelt for turneringsdansere, som ønsker at mestre denne stilart og udfordre sin musikalitet.

 

Instruktører - Pernille Hartung & Emil Bekker

Holdet henvender sig til de mindste børn i ca. 2-3 års alderen samt deres forældre. De fleste børn har enten mor, far eller en bedsteforælder med - alle er velkomne. På holdet danser børn og forældre sammen, og danseskoleindehaver Diana Pedersen vil som instruktør sørge for at sætte rammerne for at gøre dansen til en leg, når der synges og danses til kendte og nye børnesange. Dans er for alle, og selv i en meget tidlig alder virker dans og bevægelse styrkende for blandt andet motorik, kropsforståelse samt koncentration.

Instruktør: Diana Pedersen

Alder spiller ingen rolle hos os, når det kommer til dans og bevægelse. Hver tirsdag formiddag har vi skemalagt en dansetime for alle 55+ og pensionister, hvor der danses uden partner til forskellige hits gennem tiden, som er vi er sikre på, at alle kan nynne med på. Der undervises i standard- og latinamerikanske danse samt generel brugsdans. Alle kan være med, for der er også plads til grin og hyggepauser - og en kop kaffe eller the er næsten obligatorisk, når timen når sin afslutning.

Instruktør: Diana Pedersen

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

Page 1