DK-Dans v/ Diana Pedersen

Danseskoleindehaver Diana Pedersen startede som 3-årig med at danse på den daværende Fernels danseskole i Vejle. Hun blev siden hen fast inventar på skolen og hjalp til i mange år. For 36 år siden overtog hun skolen, som så fik navnet DK-Dans.


Diana har adskillige DM-titler bag sig – både som junior-, ynglinge- og voksendanser indenfor amatørrækken i både standard- og latindans. Siden hen tog hun danselærereksamen med topkarakter indenfor D.D.D – De Danske Danseskoler, som er det professionelle forbund indenfor sports- og specialdans i Danmark. Hendes aktive karriere fortsatte helt ind til 1989, hvor hun nåede at repræsentere Danmark ved adskillige VM og EM. Det blev til mange finalepladser, og hun sluttede den aktive karriere med en 3. plads til VM i 10-dans.

 

Siden hen blev Diana udnævnt til elitetræner og international dommer. Hun har flere gange undervist andre dommere på diverse udenlandske kongresser indenfor amatørforbundet og har opfostret både danske og nordiske børne-, junior- og voksne mestre.

 

I dag er DK-Dans en af Danmarks førende danseskoler med speciale lige fra børne- til voksendans. Erfaringen er bred, og der tilbydes hold både for begyndere, øvede samt elitedansere. Et kæmpe udbud af danseformer er at finde, så der helt sikkert er noget for enhver smag. Det kan være svært at vælge - så husk at vi altid giver en gratis prøvetime!

 

Instruktørteam:

Diana Pedersen

Nicole Pedersen

Pernille Hartung

Charlotte Christiansen

Laura Bodin Gaarde

Mille Lykke Nordenbæk

Joachim San Green  

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk