Frequently Asked Questions

Hovedsæsonen 2023/24 begynder fra mandag den 28. august 2023. Forårsdans 2024 begynder fra mandag den 15. april 2024.

Man kan tilmelde sig forårsdans 2024 allerede nu gennem vores tilmeldingsformular øverst i menulinjen.

Hvis du er tvivl om, hvilke(t) dansehold, som passer dig/jer, kan du/I kontakte os gennem kontaktformularen nederst her på siden eller direkte på mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen tager vi godt imod alle - både tilmeldte og ikke-tilmeldte. Da flere af vores dansehold kan risikere at blive fyldte, anbefaler vi dog altid, at man tilmelder sig på forhånd, da forhåndstilmeldte deltagere har fortrinsret.

 

HUSK - første gang altid er en gratis prøvetime. Såfremt det efter prøvetimen viser sig, at holdet ikke var noget for dig/Jer, er det vigtigt, at man umiddelbart efter prøvetimen afmelder sig holdet igen, da tilmeldingen ellers er bindende for resten af perioden, medmindre andet er anført.

 

Vi henviser til vores betingelser og regler, som kan tilgås under menuen 'Tilmelding'.

Hovedsæsonen løber fra august 2023 til april 2024. Forårsdans løber fra april 2024 og har en varighed af 5-7 uger frem afhængig af kurset.

 

Hovedsæsonen afsluttes med et brag, når vi afholder vores årlige Forårsopvisning, som i år løber af stablen lørdag den 13. april 2024 i Vinding Hallen, Vejle. Her viser store som små, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Mere info herom kommer løbende.

 

I hovedsæsonen får alle holddeltagere udleveret girokort primo september 2023 (1. rate) samt primo januar 2024 (2. rate). I forårssæsonen får alle holddeltagere udleveret girokort i begyndelsen af kurset. Betaling foregår via netbank.

 

Såfremt man ønsker at betale for hele hovedsæsonen på én gang og derved opnå rabat, gives der allerede ved sæsonstart besked herom til danseskoleindehaver Diana Pedersen via mail: info@dk-dans.dk. Ved betaling af hel sæson skal kontingentet indbetales i september 2023 for at opnå rabat.

Der er ingen krav til særlig påklædning. Vi anbefaler, at man til alle lektioner iklæder sig tøj, som man finder behageligt og kan at røre sig i. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet i vores to dansesale kun må betrædes med fodtøj beregnet til indendørs brug.

 

Vi har omklædningsfaciliteter og mulighed for opbevaring af overtøj samt fodtøj flere steder på danseskolens fællesarealer. Vi gør opmærksom på, at opbevaring altid sker på eget ansvar.

Det er muligt at parkere hele vejen rundt om Lidobygningen, og danseskolen har også et begrænset antal pladser i gården ved Lidobygningens venstre endegavl.

 

Vi gør dog opmærksom på, at visse pladser er forbeholdt beboere, samt at der på intet tidspunkt må parkeres langs græsarealerne foran selve bygningen.

Danseskolen holder lukket på helligdage og følger skolernes ferier, medmindre andet er angivet. I hovedsæsonen 2023/24 holder danseskolen ferielukket i følgende uger:

 

Efterårsferie

16. - 22. oktober 2023

 

Juleferie

11. december 2023 - 7. januar 2024

 

Vinterferie

12. - 18. februar 2024

 

Påskeferie

26. marts - 1. april 2024

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk