DK-Dans v/ Diana Pedersen

Danseskoleindehaver Diana Pedersen startede som 3 årig med at danse på den daværende Fernels danseskole i Vejle. Hun blev siden hen fast inventar på skolen og hjalp til i mange år. For 32 år siden overtog hun skolen, som så fik navnet DK-Dans.


Diana har adskillige DM-titler bag sig – både som junior-, ynglinge- og voksendanser indenfor amatørrækken i både standard- og latindans. Siden hen tog hun danselærereksamen med topkarakter indenfor D.D.D – De Danske Danseskoler, som er det professionelle forbund indenfor sports- og specialdans i Danmark.

Hendes aktive karriere fortsatte helt ind til 1989, hvor hun nåede at repræsentere Danmark ved adskillige VM og EM. Det blev til mange finalepladser, og hun sluttede den aktive karriere med en 3. plads til VM i 10-dans. Siden hen blev Diana udnævnt til elitetræner og international dommer og dømmer i dag ofte i udlandet, hvilket giver en god ballast i forbindelse med at følge med tidens trends og udvikling. Har flere gange undervist andre dommere på diverse udenlandske kongresser indenfor amatørforbundet og har opfostret både danske og nordiske børne-, junior- og voksne mestre.

 

DK-Dans er byens førende dansecenter med speciale lige fra børne- til voksendans. Erfaringen er bred indenfor begynderhold, men ligeledes også for de rutinerede, som eventuelt ønsker deltagelse i opvisninger eller turneringer. Et kæmpe udbud af danseformer er at finde, så der helt sikkert er noget for enhver smag. Der er mulighed for turnering indenfor disco, showdance, hiphop & standard- og latindans, hvis det er det man ønsker.

 

Instruktørteam:

Diana Pedersen

Nicole Pedersen

Pernille Hartung

Caroline Petter

Charlotte Christiansen

Denise Pedersen

Gabriel Inta

Laura Gaarde

Mille Lykke 

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookie- og privatlivspolitik
Top
Page 1