Frequently Asked Questions

HVORNÅR STARTER DANSESÆSONEN?

Dansesæsonen 2019/20 begynder fra uge 36, og du kan tilmelde dig allerede nu!

 

AFHOLDER I ÅBENT HUS?

Vi tager hul på den nye dansesæson 2019/20 med Åbent Hus, infodag og indskrivning for alle interesserede søndag den 25. august fra kl. 14:00 - 15:30.

På denne dag byder vi på små forfriskninger, ligesom du kan få råd samt vejledning af dine kommende danseinstruktører. Kl. 14:30 begynder dagens opvisning, hvor mange af danseskolens stilarter præsenteres.

 

SKAL MAN TILMELDE SIG PÅ FORHÅND?

På danseskolen tager vi godt imod alle - både tilmeldte og ikke-tilmeldte. Da flere af vores dansehold kan risikere at blive fyldte, anbefaler vi altid, at man tilmelder sig på forhånd, da forhåndstilmeldte deltagere har fortrinsret.

HUSK at første gang altid er en gratis prøvetime. Såfremt det efter prøvetimen viser sig, at holdet ikke var noget for dig/Jer, er det vigtigt, at I afmelder Jer holdet igen, da tilmeldingen ellers er bindende.

 

HVORDAN ER BETALINGSPROCEDUREN?

Alle holddeltagere får udleveret girokort i september måned samt i januar måned, som kan betales via netbank. Såfremt man ønsker at betale for hele dansesæsonen under ét, gives der besked herom til din danseinstruktør eller til danseskoleindehaver Diana Pedersen via mail.

 

HVOR LANG ER DANSESÆSONEN?

Dansesæsonen løber fra september 2019 til april 2020, og tilmeldingen er bindende for hele perioden, medmindre særlig grund gør sig gældende. Vi henviser i den forbindelse til vores regler vedrørende udmeldelse, som er at finde under fanebladet 'Priser'.

Enkelte hold køres som tidsbegrænsede kurser (fx 6-ugers kursus), som kun er bindende for den tidsbegrænsede periode. Såfremt du/I er i tvivl om varigheden af dit/Jeres hold, står vi til rådighed for spørgsmål.

 

HVILKEN PÅKLÆDNING/FODTØJ SKAL MAN HAVE PÅ?

På danseskolen stiller vi generelt ikke krav til særlig påklædning. Vi anbefaler, at man til alle lektioner klæder sig i tøj, som man finder behageligt og kan at røre sig i. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet i vores to dansesale kun må betrædes med fodtøj beregnet til indendørs brug.

 

KAN MAN PARKERE VED DANSESKOLEN?

Det er muligt at parkere hele vejen rundt om Lido-bygningen, og danseskolen har også et begrænset antal pladser i gården ved Lidobygningens venstre endegavl. Vi gør opmærksom på, at der IKKE må parkeres langs græsarealerne foran selve bygningen.

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
Tlf: 75 85 85 16
E-mail: info@dk-dans.dk

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookie- og privatlivspolitik
Top
Page 1