Frequently Asked Questions

Dansesæsonen 2020/21 begynder fra uge 36, og du kan tilmelde dig en gratis prøvetime allerede nu gennem vores tilmeldingsformular øverst i menulinjen.

Hvis du er tvivl om, hvilke(t) dansehold, som passer dig, kan du kontakte os gennem kontaktformularen nederst her på siden eller på mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen tager vi godt imod alle - både tilmeldte og ikke-tilmeldte. Da flere af vores dansehold kan risikere at blive fyldte, anbefaler vi altid, at man tilmelder sig på forhånd, da forhåndstilmeldte deltagere har fortrinsret. Dette gælder især i dansesæsonen 2020/21, da vi grundet Coronasituationen har nedjusteret deltagerantallet på vores hold.

HUSK - første gang altid er en gratis prøvetime. Såfremt det efter prøvetimen viser sig, at holdet ikke var noget for dig/Jer, er det vigtigt, at man umiddelbart efter prøvetimen afmelder sig holdet igen, da tilmeldingen ellers er bindende for resten af sæsonen. Der henvises i den forbindelse til vores betingelser og regler, som kan tilgås under menuen 'Tilmelding'.

Dansesæsonen løber fra september 2020 til april 2021, hvor sæsonen afsluttes med et brag af en forårsopvisning lørdag den 17. april 2021 i Vinding Hallen, hvor store som små viser, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Mere info herom kommer løbende.

Alle holddeltagere får udleveret girokort i september 2020 (1. rate) samt i januar 2021 (2. rate), som betales via netbank.

Såfremt man ønsker at betale for hele dansesæsonen i september måned og derved opnå rabat, gives der besked herom til danseskoleindehaver Diana Pedersen via mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen stiller vi generelt ikke krav til særlig påklædning. Vi anbefaler, at man til alle lektioner iklæder sig tøj, som man finder behageligt og kan at røre sig i. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet i vores to dansesale kun må betrædes med fodtøj beregnet til indendørs brug.

Vi har omklædningsfaciliteter og mulighed for opbevaring af overtøj samt fodtøj flere steder på danseskolens fællesarealer. Vi gør opmærksom på, at opbevaringen sker på eget ansvar.

Det er muligt at parkere hele vejen rundt om Lidobygningen, og danseskolen har også et begrænset antal pladser i gården ved Lidobygningens venstre endegavl. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke må parkeres langs græsarealerne foran selve bygningen.

Danseskolen tager situationen med Coronavirus meget alvorligt og følger altid regeringens samt myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Vi har siden Coronavirus' indpas i Danmark særligt indrettet danseskolen samt undervisningen på en måde, så vi sikrer en forsvarlig gennemførelse af danseskolens aktiviteter.

Vi har blandt andet nedjusteret antal holddeltagere i begge sale, således at forsamlingsforbuddet og myndighedernes krav til afstand mellem personer, som er fysisk aktive, efterkommes. Afstanden sikres ved tydelige afstandsmarkeringer i begge sale.

Desuden har vi opsat plakater samt markeringer på gulve og vægge i vores fællesarealer/opholdsrum med information angående Coronavirus.

Der er både håndsprit, håndvask samt papirtørklæder tilgængeligt, som vi opfordrer alle, som færdes på danseskolen, til at gøre brug af som minimum, når man ankommer til danseskolen, og når man forlader stedet igen.

Såfremt man måtte have spørgsmål til danseskolens håndtering af Coronavirus, kan spørgsmålene rettes til danseskoleindehaver Diana Pedersen på mail: info@dk-dans.dk.

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

- Cookie- og privatlivspolitik
Page 1