Frequently Asked Questions

Dansesæsonen 2021/22 begynder fra uge 36, og du kan tilmelde dig en gratis prøvetime allerede nu gennem vores tilmeldingsformular øverst i menulinjen.

Hvis du er tvivl om, hvilke(t) dansehold, som passer dig, kan du kontakte os gennem kontaktformularen nederst her på siden eller på mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen tager vi godt imod alle - både tilmeldte og ikke-tilmeldte. Da flere af vores dansehold kan risikere at blive fyldte, anbefaler vi altid, at man tilmelder sig på forhånd, da forhåndstilmeldte deltagere har fortrinsret.

HUSK - første gang altid er en gratis prøvetime. Såfremt det efter prøvetimen viser sig, at holdet ikke var noget for dig/Jer, er det vigtigt, at man umiddelbart efter prøvetimen afmelder sig holdet igen, da tilmeldingen ellers er bindende for resten af sæsonen (september-april). Der henvises i den forbindelse til vores betingelser og regler, som kan tilgås under menuen 'Tilmelding'.

Dansesæsonen løber fra september 2021 til april 2022, hvor sæsonen afsluttes med et brag af en forårsopvisning, når vi afholder vores 35. års jubilæum lørdag den 9. april 2022 i Vinding Hallen. Her viser store som små, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Mere info herom kommer løbende.

Alle holddeltagere får udleveret girokort i september 2021 (1. rate) samt i januar 2022 (2. rate), som betales via netbank.

Såfremt man ønsker at betale for hele dansesæsonen i september måned og derved opnå rabat, gives der besked herom til danseskoleindehaver Diana Pedersen via mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen stiller vi ikke krav til særlig påklædning. Vi anbefaler, at man til alle lektioner iklæder sig tøj, som man finder behageligt og kan at røre sig i. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet i vores to dansesale kun må betrædes med fodtøj beregnet til indendørs brug.

Vi har omklædningsfaciliteter og mulighed for opbevaring af overtøj samt fodtøj flere steder på danseskolens fællesarealer. Vi gør opmærksom på, at opbevaringen sker på eget ansvar.

Det er muligt at parkere hele vejen rundt om Lidobygningen, og danseskolen har også et begrænset antal pladser i gården ved Lidobygningens venstre endegavl. Vi gør dog opmærksom på, at der på intet tidspunkt må parkeres langs græsarealerne foran selve bygningen.

Danseskolen tager situationen med Coronavirus meget alvorligt og følger altid regeringens samt myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Vi har siden Coronavirus' indpas i Danmark særligt indrettet danseskolen samt undervisningen på en måde, så vi sikrer en forsvarlig gennemførelse af danseskolens aktiviteter.

Vi har blandt andet nedjusteret antal holddeltagere i begge sale, således at forsamlingsforbuddet og myndighedernes krav til afstand mellem personer, som er fysisk aktive, efterkommes. Afstanden sikres ved tydelige afstandsmarkeringer i begge sale.

Desuden har vi opsat plakater samt markeringer på gulve og vægge i vores fællesarealer/opholdsrum med information angående Coronavirus.

Der er både håndsprit, håndvask samt papirtørklæder tilgængeligt, som vi opfordrer alle, som færdes på danseskolen, til at gøre brug af (som minimum, når man ankommer til danseskolen, og når man forlader stedet igen).

Såfremt man måtte have spørgsmål til danseskolens håndtering af Coronavirus, kan spørgsmålene rettes til danseskoleindehaver Diana Pedersen på mail: info@dk-dans.dk.

Danseskolen holder som udgangspunkt lukket på helligdage.

Danseskolen følger som udgangspunkt skolernes ferier.

Efterårsferie

Fra den 18. - 24. oktober 2021

 

Juleferie

Fra den 13. december 2021 - 2. januar 2022

 

Vinterferie

Fra den 14. - 20. februar 2022

 

Påskeferie

Fra den 11. april - 18. april 2022

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

- Cookie- og privatlivspolitik
Page 1