Frequently Asked Questions

Dansesæsonen 2022/23 begynder fra mandag den 29. august 2022, og du kan tilmelde dig allerede nu gennem vores tilmeldingsformular øverst i menulinjen.

Hvis du er tvivl om, hvilke(t) dansehold, som passer dig/jer, kan du/I kontakte os gennem kontaktformularen nederst her på siden eller direkte på mail: info@dk-dans.dk.

På danseskolen tager vi godt imod alle - både tilmeldte og ikke-tilmeldte. Da flere af vores dansehold kan risikere at blive fyldte, anbefaler vi dog altid, at man tilmelder sig på forhånd, da forhåndstilmeldte deltagere har fortrinsret.

HUSK - første gang altid er en gratis prøvetime. Såfremt det efter prøvetimen viser sig, at holdet ikke var noget for dig/Jer, er det vigtigt, at man umiddelbart efter prøvetimen afmelder sig holdet igen, da tilmeldingen ellers er bindende for resten af sæsonen, som løber fra august 2022 til april 2023.

Vi henviser til vores betingelser og regler, som kan tilgås under menuen 'Tilmelding'.

Dansesæsonen løber fra august 2022 til april 2023, hvor sæsonen afsluttes med et brag af en forårsopvisning, når vi afholder vores årlige Forårsopvisning, som i år løber af stablen lørdag den 15. april 2023 i Vinding Hallen, Vejle. Her viser store som små, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Mere info herom kommer løbende.

Når sæsonen er slut i april 2023, starter vi Forårsdans, som typisk har en varighed af 5-7 uger. Forårsdans kræver fornyet tilmelding.

Alle holddeltagere får udleveret girokort primo september 2022 (1. rate) samt primo januar 2023 (2. rate). Betaling foregår via netbank.

Såfremt man ønsker at betale for hele dansesæsonen på én gang og derved opnå rabat, gives der besked herom til danseskoleindehaver Diana Pedersen via mail: info@dk-dans.dk. Ved betaling af hel sæson skal kontingentet indbetales i september 2022 for at opnå rabat.

Der er ingen krav til særlig påklædning. Vi anbefaler, at man til alle lektioner iklæder sig tøj, som man finder behageligt og kan at røre sig i. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet i vores to dansesale kun må betrædes med fodtøj beregnet til indendørs brug.

Vi har omklædningsfaciliteter og mulighed for opbevaring af overtøj samt fodtøj flere steder på danseskolens fællesarealer. Vi gør opmærksom på, at opbevaringen sker på eget ansvar.

Det er muligt at parkere hele vejen rundt om Lidobygningen, og danseskolen har også et begrænset antal pladser i gården ved Lidobygningens venstre endegavl. Vi gør dog opmærksom på, at der på intet tidspunkt må parkeres langs græsarealerne foran selve bygningen.

Danseskolen holder som udgangspunkt lukket på helligdage og følger skolernes ferier, medmindre andet er angivet. I år holder danseskolen ferielukket i følgende uger i løbet af dansesæsonen:

 

Efterårsferie

17. - 23. oktober 2022

 

Juleferie

12. december 2022 - 9. januar 2023

 

Vinterferie

13. - 19. februar 2023

 

Påskeferie

3. - 9. april 2023

Find os

Fredericiavej 88C, 1.sal
7100 Vejle
Cvr: 20 27 54 72

Kontakt os

Tlf: 40 88 87 55
E-mail: info@dk-dans.dk

Page 1