Seneste nyt fra Facebook

6. Mar 2018

59 8 0


M E S T R E N E kommer fra DK-Dans. I øjeblikket flager vi på danseskolen, for i weekenden vandt vores voksenpar Ina & Jesper de Jysk-Fynske Mesterskaber i Standarddans. I ønskes et stort tillykke med guldmedaljen. 1000 TAK for flot dans - vi er stolte af Jer!

22. Jan 2018

23 2 5


V I N T E R C U P Hermed tidsplan for vores turnering på lørdag d. 27. januar. Alle er velkomne til at møde op denne forrygende danseeftermiddag, hvor der danses latin, standard og disco i alle aldersklasser og niveauer. Vi glæder os til at se Jer!

15. Jan 2018

9 1 4


V I L D - M E D - D A N S Tag din bedre halvdel eller bedste ven/veninde med til et 3-måneders kursus hos DK-Dans på vores nye begynderhold for voksne, hvor alle kan være med. Undervisningen er lærerig, sjov og foregår i en hyggelig atmosfære, når vi stifter bekendskab med forskellige brugsdanse samt standard- og latinamerikanske danse. Vi garanterer, at I får de bedste værktøjer med fra undervisningen, så I kan begå Jer på dansegulvet til hverdag og fest. ➡️ 3-måneders kursus ➡️ Torsdage kl. 19:35 - 20:25 ➡️ GRATIS prøvetime ➡️ Tilmelding: info@dk-dans.dk (begrænset antal pladser)

6. Dec 2017

17 2 4


J U L E B A L - 1 7 / 1 2 På danseskolen elsker vi både at danse og at julehygge! Derfor inviteres dansere - søskende - forældre - bedsteforældre - og alle interesserede til vores årlige julebal, som er en skøn eftermiddag i dansens og hyggens tegn! Billetsalget er allerede begyndt, og billetter kan købes hver dag på danseskolen frem til lørdag d. 9/12. Det er ligeledes muligt at lave reservationer pr. mail: info@dk-dans.dk. Vi glæder os til at byde juleferien velkommen med Jer <3

30. Nov 2017

24 3 5


❄️ D A N S E T U R N E R I N G ❄️ Til januar afholder vi igen vores hyggelige turnering, Vinter Cup, hvor der konkurreres i både Latin- og Discodans i alle aldersgrupper og niveauer. Vi gør altid en stor indsats for, at alle finalister får flotte sponsorerede præmier med hjem - og i år er ingen undtagelse! Alle interesserede tilskuere er velkomne denne dag. Ønsker man at deltage i turneringen - tag da kontakt til din danselærer. Endelig tidsplan er tilgængelig ca. en uge før turneringsdagen. Vel mødt!

3. Nov 2017

227 29 11


🚫 U N B E L I E V E A B L E 🚫 Danseskolen kan ikke få armene ned. Vores helt unikke piger fra "Drama Queens" er netop blevet kåret som de nye regerende EUROPAMESTRE i Junior Small Group. Efter guldet til VM før sommerferien, tacklede i det hårde pres til perfektion og får nu belønningen: MERE GULD🏆 Vi er så stolte, at vi revner. Tak for Jeres engagement, vilje, tillid - og ikke mindst tak for fantastisk underholdning <3

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik
Top
Page 1