Seneste nyt fra Facebook

15. Apr 2018

101 8 2


1 0 0 0 T A K for en forrygende danseeftermiddag i forbindelse med vores afslutning på sæsonen 2017/18. Vi nød hvert et indslag, som var fyldt med energi, personlighed - og ikke mindst danseglæde. Vi vil se tilbage på vores 31. forårsopvisning med et stort smil. F O R Å R S D A N S På danseskolen bliver vi aldrig trætte af at danse, så allerede fra i morgen, mandag d. 16. april, går det løs med vores forårskursus. Du kan stadig nå at tilmelde dig dit/dine hold. På glædeligt gensyn, Diana Pedersen

14. Apr 2018

56 0 7


F I N A L L Y this day arrived. I dag slår vi dørene op for 31. gang og fejrer den forgangne sæson med et brag af en FORÅRSOPVISNING. Deltagere og publikum er velkomne fra kl. 12:45 - kom i god tid, da vi begynder opstilling til den store indmarch for alle dansere kl. 13:10 (showstart kl. 13:30). B I L L E T T E R ? Har I ikke fået købt Jeres billet endnu, vil der være mulighed herfor ved indgangen til hallen (kun kontant betaling). Vi ses på dansegulvet!

11. Apr 2018

46 3 2


W A U W som tiden flyver. For allerede et år siden fejrede vi danseskolens 30 års jubilæum - og på lørdag d. 14. april gør vi atter DGI-Husets Hal 1 klar til et brag af et show, når vi for 31. gang inviterer til forårsopvisning. I N F O Det er fortsat muligt at købe billetter på danseskolen i morgen, torsdag, eller at foretage bestilling pr. mail: info@dk-dans.dk (vi minder dog om, at alle pladser er nummererede). Showet starter kl. 13:30, og dørene åbnes kl. 12:45. Vi glæder os til sæsonens største begivenhed. Vel mødt!

10. Apr 2018

90 1 7


S P O R T S G A L L A Vores regerende europa- og verdensmestre i junior small group er indstillet til årets idrætspris i Vejle kommune. Det store gallaevent foregår på torsdag d. 12. april, og der er stadig ledige (og gratis) billetter, som kan findes her: https://www.vejle.dk/borger/vaer-aktiv/sport-og-fritid/sportsgalla/ P S S S T . . . Alle vores 7 small group piger giver opvisning til dette event - så vi kan garantere, at showet bliver fyldt med underholdning og dans i verdensklasse!

8. Apr 2018

33 0 8


☀️ F O R Å R E T ☀️ ... er endelig kommet - og vores F O R Å R S K U R S U S er på vej! Har du fundet det/de hold, som du skal danse på? Kurset giver en god mulighed for at stifte bekendtskab med nye danseformer - og for begyndere er kurset også en god måde at prøve kræfter med dansen på. Endvidere kan forårskurset give dig/Jer en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en del af DK Dans og det store fællesskab, som findes hos os. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket hold, som passer bedst til dig, står vi klar til at guide dig. Skriv til os - så finder vi den bedste løsning. Vi ses fra mandag d. 16. april - Diana Pedersen Danseskoleindehaver

2. Apr 2018

18 0 3


F O R Å R S O P V I S N I N G Snart - meget snart kommer den store dag! Mere specifikt lørdag d. 14. april afholder vi vores store afslutning på dansesæsonen 2017/18. Det bliver en festlig eftermiddag i dansens tegn, hvor alle elever, pårørende og andre interesserede er velkomne. B I L L E T S A L G E T ...starter allerede i morgen på danseskolen kl. 16-19, og vi minder om, at alle pladser er nummererede, samt at der kun er et begrænset antal bordpladser. Det er muligt at bestille billetter frem til den store dag på danseskolen, telefonisk på 40 88 87 55 eller pr. mail: info@dk-dans.dk.

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik
Top
Page 1