Seneste nyt fra Facebook

10. Sep 2018

6 2 2


' A K T I V året rundt' er et koncept, hvor skoleklasser får mulighed for at skifte en helt almindelig undervisningstime i skolen ud med sjove, fysiske aktiviteter! DK-Dans er med i projektet igen i år, hvor vi tilbyder GRATIS danseundervisning for skoleklasser om formiddagen d. 24. og 25. september på danseskolen. Næsten alle tider er allerede bookede, men vi har stadig ledige pladser til endnu TO KLASSER d. 24. september fra kl. 10:30-11:30. Måske det skal være din klasse? H V O R D A N ? Hvis du synes, at din klasse skal have GRATIS danseundervisning i 1 time på danseskolen i stedet for i klasselokalerne, skal du: ➡️ Gribe fat i din lærer ➡️Overbevise ham/hende om, at din klasse skal til dans d. 24. september fra 10:30-11:30. ➡️Vise ham/hende hjemmesiden www.aktivaaretrundt.dk, hvor man kan læse meget mere om projektet, tilmelding, mv.

9. Sep 2018

10 0 3


D A N S E P A R T N E R ? 'Vild med dans' er begyndt at rulle over Tv-skærmen, og dansesæsonen på danseskolen er netop begyndt. Måske vil du gerne danse med, men står og mangler en dansepartner? Netop nu har vi hele to danseinteresserede, som begge ønsker at finde en partner: - En 32-årig herre, som søger en dansepartner til en hyggelig dansetime på et af vores 'Vild med dans'-hold for begyndere enten onsdag eller torsdag aften. - En 14-årig dreng, der søger en frisk pige, som har lyst til at lære at danse på vores 'Vild med dans'-hold for børn/teens om onsdagen kl. 18:30-19:30. Kunne ovenstående måske være noget for dig eller en du kender, kan vi kontaktes pr. mail: info@dk-dans.dk.

4. Sep 2018

34 0 8


D I S C O D A N C E er et hit blandt små og store. Danseformen er for alle børn og teenagere, som elsker at bevæge sig, at brænde energi af og lære nyt. Og som du kan læse i artiklen, tilbyder vi hele 19 discohold i denne sæson, som spænder lige fra begyndere til absolut elite. I artiklen kan også du læse lidt om, hvordan vores elite-discodansere klarer sig i Danmark og i den store verden. Til oktober skal hele 18 dansere repræsentere DK-Dans og Danmark til VM i Sverige - Wauw <3 https://www.ugeavisenvejle.dk/ugeavisenvejle/Rekordmange-dansere-udtaget-til-VM/artikel/363552

2. Sep 2018

25 0 0


V I L D - M E D - D A N S Om lidt begynder dansefeberen at rase, når 'Vild med dans' ruller over TV-skærmene - men allerede nu kan du/I være med på bølgen! Dansesæsonen hos DK-Dans begynder fra i morgen, og der er masser af dansehold for unge/voksne på holdplanen, hvor vi lærer standard- og latinamerikanske danse som på TV, krydret med forskellige brugsdanse, når man skal begå sig i byen og til fest. Vi tilbyder både hold for nybegyndere og rutinerede dansere med eller uden partner. I år er det muligt at flexe mellem forskellige ugedage, således at man kan komme til dans lige præcis den ugedag, som passer bedst. H U S K - første gang er altid en gratis prøvetime. Læs mere på: www.dk-dans.dk.

31. Aug 2018

11 0 2


V I N D E R E N af vores FB-konkurrence er fundet! TILLYKKE til Katrine Østergaard - du danser gratis på et valgfrit dansehold fra sept.-dec. 💥 W A U W så mange, som deltog i konkurrencen. Vi håber, at vi alligevel ses på dansegulvet - første gang i næste uge (uge 36), hvor vi tilbyder gratis prøvetimer til alle. Ses vi?💃🏼

30. Aug 2018

45 0 9


D . 3 / 9 byder danseskoleindehaver Diana Pedersen VELKOMMEN til dansesæsonen 2018/19. Vi kan snart ikke vente længere - hele teamet glæder sig til at møde både nye og tidligere elever i dansesalene! Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke(t) hold, som du skal danse på, kan Diana være dig behjælpelig på mail: info@dk-dans.dk. H U S K . . . - vi giver altid gratis prøvetimer på alle hold. P S S T . . . - vi har lige nu en facebook-konkurrence kørende, hvor du kan vinde et halvt års GRATIS deltagelse på et valgfrit hold. Find alle informationer i vores forrige post - vinderen findes i morgen.

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookie- og privatlivspolitik
Top
Page 1